Må självständighetsfirandet börja

Det är inte alls så tokigt att återgå till vardagen heller. Inte då man får ha det så bra som idag. Träffade min kollega och vän A-L och hennes lilla I. Tillsammans med dem och Camilla och Nicholas fördrev vi tiden för att sedan gå till skolan och titta på självständighetsfesten.

Det blev lite kaffe först och sedan bibbabesök.

I skolan hade de dukat upp med långbord och bordsplacering dagen till ära. Duktiga lärare som gör och ger det där lilla extra till eleverna. Arturs klass stod för ett häftigt skådespel med dans och grejer. Nu börjar vi fira ledigheten. Underbart.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Må självständighetsfirandet börja

  1. A-L skriver:

    Haha! Du lyckas då alltid fånga mig på bild! Snyggt.. Tur att flickorna är söta iaf och vi hade kul! 🙂 I däckad fortfarande…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *