Lucka 8: Berätta om ett av dina favoritplagg

Ah enkelt, enkelt. Mitt favoritplagg är klänningar i största allmänhet. Men om jag ska säga specifikt ett plagg så måste jag här lyfta fram underkjolar och underklänningar som jag upptäckte för ett år sedan ungefär. Alla klänningar får ett fint fall då man bär underklänning, dessutom har de oftast en härlig spetskant nertill som gör att de olika klänningarna får ett helt nytt utseende beroende på vilken sorts spetskant som skymtar fram.

Det här är min så kallade lärarinneklänning, lite spetsar och lite volanger, sådant gillar jag.

Den här klänningen har allt en klänning ska ha. Tungt, härligt fall, lite brodyr här och var och någon rosett. Den här känner jag mig alltid så fin i.


Båda de här klänningarna är Odd Molly, älskar stilen. Fast Ebba Lifestyle har också många, många klänningar som jag gillar.

Det här inlägget är en del av Julkalendern, men du får väldigt gärna passa på och berätta om ditt favoritplagg också.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *