Lucka 11: Berätta om hur dina framtidsdrömmar ser ut

Just nu tittar på en film som handlar om mig själv. Jag har filmat min egen undervisning i Vasa övningsskola. 45 minuter jag. Det är för mycket. Måste pausa var tredje minut och göra något annat. Orsaken till att jag gör det här är ju förstås det att studierna kräver detta. Visst är det säkert nyttigt att se på sig själv men ack så jobbigt. Vad händer med min röst där efter trettio minuter? Varför säger jag hela tiden ”precis” då någon svarar på mina frågor. Måste jag ställa så många frågor? Ojoj! Och händerna, man skulle ju tro att jag kan teckenspråk. Suck.

Så ni kan ana vart jag vill komma, mina framtidsdrömmar handlar så där inom nära framtid att få ut mina papper från pedagogiska fakulteten. Söka och få tjänst. Sedan vill jag leva lika lycklig som jag gör nu. Få känna den här glädjen och stoltheten över min familj. Trivas med det jag gör. Jag tycker jag lever drömmen ganska bra just nu. Men om det är något mer jag önskar kanske det är att hinna med lite mera ”eget”. Nej inte kanske, jag vill hinna med mera eget. Men det kommer, jag vet det.

Detta är igen en del av Julkalendern.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *