Lucka 20: Berätta vad du önskar dig i julklapp

Jag önskar mig kanske något som skulle göra mitt handarbete både smidigare och roligare. Böcker och choklad är alltid välkommet. Glada och snälla barn har jag redan och snö verkar jag inte få hur jag än önskar så kanske det får räcka med det här. Egentligen är jag riktigt nöjd med tillvaron som det är, men alltid är det ju skoj med överraskningar.

Vad önskar du dig då?

Detta är en del av Julkalendern.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Lucka 20: Berätta vad du önskar dig i julklapp

 1. Konrad skriver:

  Sorry, my bad:
  önskar ingen snö förrän jag har de sista fönsterbräden pa plats.

  och ett barn som sover bra

  • Sonja skriver:

   Ah det är därför det inte kommer någon snö. Fast å andra sidan skulle du kanske inte behöva stege om det kom tillräckligt med snö? Fast du kanske inte behöver stegen nu heller?

   Jag önskar också er ett barn som sover!

   Kram

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *