Vardagshjältar

De finns! Änglar. Vardagshjältar.

Idag åkte vi till Borgå. Gick i Gamla stan och hade det supermysigt. När vi skulle åka hem förvandlades det supermysiga till iskall vinterkyla. Vår bils framruta gick inte att få upp, nog ner men inte upp. Man vill inte åka 50 km med fönstret på vidgavel, inte på sommaren, men absolut inte på vintern. Klockan var halv sex på kvällen då jag halvt i panik rusade in på Auotosalpa och förklarade mitt problem. Två snälla män kom och hjälpte mig, tog in bilen i verkstaden, fick upp rutan, önskade mig god jul och trevlig hemfärd. Då jag skulle fiska fram plånboken sa han bara god  jul en gång till! Med tårar i ögonen och ett varmt hjärta fick vi köra hemåt, i en nu betydligt behagligare temperatur. Tänk att det finns så hjälpsamma och snälla människor, åtminstone i Borgå!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Vardagshjältar

  1. Jessica skriver:

    Här är vi snälla 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *