En ljuvlig kväll

Det är julafton och jag är nere i biblioteket, i ett mörkt bibliotek, här sover vi då vi är hos fammo och faffa. Syskonbädd alla fem, mysigt! Just nu försöker jag få Sagagull att sova. Hon var så söt ikväll. Skrattade högt då hon lyckades öppna paketet och uppskattningen lyste om henne. Var det kläder skulle de på bums, farbror Simon fick hjälpa så finklänningen kom av och pyjamas på, till näst en härlig vintermössa och sedan ett par innetossor. Nu kan ni se framför er hur fin hon var?

Vi fick alla så fina gåvor, genomtänkta och inte alls för många. Upplevelsekontot fylldes på till vår glädje. Pojkarna var ivriga och nöjda, bygger nu lego och testar klappar. Och jag, jag fick en Ewa i Walla kjol. Hade god lust att göra som Saga. Som jag längtat och drömt om en.

Och nu sover tösen. Sovande flicka med rosig kind, aningen uppspelt trots allt. Nu julafton med de andra söta tomtarna i huset.

Harald och Artur iklädda nya pyjamasar, som sig bör. De bygger lego, beundrar nya armband och en liten mus som bor i en tändsticksask.

20111224-224119.jpg

20111224-224213.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *