Lucka 24: Berätta om fem fina saker som har hänt under den här decembermånaden

1. Jag vann en tävling i en adventskalender på internet. (Mer om det då jag får mitt pris, Harald kallade mig Turgumma!)

2. Saga kan nu prata så alla förstår henne, långa meningar med 4-5 ord. Hon kan också fråga ”va de dä?”.

3. Att pojkarna fick så strålande betyg och Harald en hel A-4 med positiva komplimanger! (Det lönar sig att påpeka saker ibland. Ge aldrig upp om du tycker att ditt barn inte mår helt bra, tala med dem de berör om det så är läraren eller någon annan. )

4. Att jag fått vara hemma med världens finaste Saga och faktiskt kunnat koppla av och få njuta av julförberedelser, pyssel och hemlighetsmakerier.

5. Att ni, mina härliga bloggläsare, troget kommer in här på Sagolandet och läser. Jag ser att ni flitigt kommer och det gör mig mycket, mycket glad. Utan er skulle det inte alls vara lika roligt att blogga! Tack!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *