Min Ewa i Walla

Fluff, volang och lite spets, fyra lager prassligt tyg, bondromantik… Den är som en dröm och jag är frälst. I Ewa i Walla. Jag gillar stilen eftersom den går att kombinera på olika sätt. Med en festskjorta och högklackade skor blir den mycket festlig. Med vita tennisskor och lös topp på sommaren är den perfekt att virvla fram med på sommarvarma gator. Med tjocka svarta strumpbyxor, yllesockor och tjock tröja är det en härlig vinteroutfit.

Här är jag och systerdotter Madicken, båda i Ewa i Walla kjol:

Saga och jag.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Min Ewa i Walla

  1. Carina skriver:

    Fina alla tre!

  2. Amanda skriver:

    Men du, Sonja. Jag har samma kjol, men i vitt. Köpte den på rea idag utan att kunna tänka mig en enda verklig situation jag kan använda den i. Och brydde mig inte alls om det men:et.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *