Odyssé i österled

Idag blev det äntligen dags att åka till Lovisa till våra goda vänner Konrad och Marke-Riitta. Det blev en härlig dag med god mat, skratt och promenad. Jag fick känna på lite Ewa i Walla kjolar, tyvärr var rean inte tillräcklig för min plånbok, så de fick bli kvar i Vanille home.

Tänk att nerkylt, kallt regn inte stör då man får gå med människor man tycker om. Konrad övade att skuffa Sagas vagn hela tiden, i februari får de skuffa sin egen.

20120105-202621.jpg

Deras hus är som en dröm. Fint trots att de är mitt i renoveringen.

20120105-202723.jpg

20120105-202744.jpg

När kvällen närmade sig beslöt jag mig för att ännu sticka mig in hos lillasyster Carina och familjen. Och här är jag ännu. De övertalade mig att springa till butiken för att köpa tandborste och efter att Henrik till och med fixade Läckbergs bok åt mig var valet inte svårt. Inte alls.

Oj vad glad jag känner mig efter en dag som denna. Rik och glad trots att den vita Walladrömmen inte fick följa med.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Odyssé i österled

 1. Konrad skriver:

  Mojn,
  Det var verkligt trevligt att ni kom på besök. Synd att tiden går så fort när man är i trevligt sällskap.
  Planerar som bäst nästa vecka och när vi kunde träffa resten av klanen i stan

  Hörs,
  Konrad

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *