Offroad

Jag har för övrigt hållit mitt löfte och promenerat flitigt varje dag. Det känns bra och friskt. Ändå har jag drabbats av en hemsk huvudvärk varje kväll. Axlarna och nacken är riktigt fast. Tror att isen på vägarna kan ha något med saken att göra. Anna och jag begav oss till Fölisön idag. De små stigarna var inte sandade, vi kan beskriva det som vardagsspänning då man sätter sig på rumpan och hoppas att vagnen snart ska stanna. Vi märkte snart att det lönade sig att lägga på bromsen på vagnen då gled den så där lämpligt. När vi tröttnat på den spänningen testade vi hur våra Mountain buggy– vagnar klarade av det de står för, nämligen berget.

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Offroad

 1. Melli skriver:

  Oh, sådantdär perfekt vagnväder. 😉 Det är nåt jag saknar väldigt mycket på vår vagn, handbroms. Hade det på vår springvagn som nu är hos svärrisarna.

  Har du haft pipo på huvudet? Jag får lätt huvudvärk om det fryser på huvudet eller blåser in i öronen. Fast spänningen över om steget håller eller inte kan nog bidra såklart.

 2. Henrik skriver:

  Asså var har ni riktigt varit? Ingen snö???!?!?!?!?!
  😉

  På tal om rygg och axlar som inte fungerar, så kan jag rekommendera akupunktur hos en fysioterapeut…tre gånger gör mirakel! Musklerna helt i lås, då behövs det starkare hjälpmedel än endast tänjning…

 3. Jessica skriver:

  Alltså jag säger det samma som föregående: var är snön? Är det säkert att bilden är tagen idag? Här har vi full vinter.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *