Säg hej och le-kampanjen

Buu-klubben har börjat med en kampanj helt i min smak- mot mobbning. Till och med småbarn mobbar och det är vi vuxna som måste lära dem vad som är okej och vad som inte är. I och med kompiskampanjen Säg hej och le uppmuntar vi barnen till ett gott kampratskap och påminner dem om hur en god vän ska vara.

Jag har beställt en Säg hej och le-nyckelring till Artur, gör det du också! Här! Det är alltså inte fråga om en tävling utan bara en påminnelse om hur en god vän ska vara och att alla ska få vara med.

Sauli är också med!

Bilden är från Buu-klubbens hemsida.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Säg hej och le-kampanjen

 1. Camilla skriver:

  En bra kampanj!
  Oliver får också en nyckelring ; ))

 2. Jessica skriver:

  Vi har också beställt nyckelringar!

 3. Tina skriver:

  Tack för tipset! Beställde också.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *