Om livet ger dig citroner…

… gör någon typ av fruktig juice.

Det är det ordspråket som bäst passar in i mitt liv just nu. Försöker se det positiva. Det går bra. Det går uselt. Jag tar en timmes power walk. Det går bra. Det går uselt. Jag stickar som terapi. Det går bra. Det går… Nej det måste gå bra. Måste fokusera på juicen.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Om livet ger dig citroner…

 1. Camilla skriver:

  Du är den positivaste människan jag känner!!
  Duktig och trevlig och snäll ; )
  Allt blir bra skall du se !!

  Puss o Kram

 2. Linda / Snigeln skriver:

  Min favoritvariant av det ordspråket: If life gives you lemons, ask for tequila and salt! Ibland behövs lite stydigare grejer. 🙂 Kämpa på – det går upp och det går ner, snart vänder det nog igen. Kram!

 3. A-L skriver:

  Det blir nog bra! Kram

 4. Malena skriver:

  Ja, att byta fokus när livet går i citron… eller bara vada med i citronsaften en stund eller kanske välja citronskalet? Man kan riva det och frysa ner ifall man inte behöver det direkt! Kram Sonja från din Åbo-vän (nu på sociala medier-kurs i Helsingfors)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *