Den lilla söta Sagabus

Alltså ååå jag har en bild till er som säger mer än tusen ord. Dessvärre blev kameran med bilden i kvar hos våra vänner igår kväll. Men jag kan avslöja så mycket att det hände något medan vi satt och njöt av maten och det goda vinet, salladen som var både vacker och god och i något skede av allt detta skröt med att det är ack så skönt med en snart två-åring som är rätt självgående. Ljusen kunde så klart få vara på soffbordet. Gitarrerna som stod uppställda vid brasan behövde ingen ställa undan, hon petade inte ens lite på dem. Där satt vi i all sköns ro, ända tills… Ja! Jag kan avslöja så mycket att det hela handlar om  en liten partysessa, en handväska, en vit kragskjorta och ett grannrött läppstift. Mums!

Ni ska få en bild då kameran återfås. Thommy hade sinnesnärvaro nog att i den stunden påpeka att vi bara måste ta en bild.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Den lilla söta Sagabus

 1. Linda / Snigeln skriver:

  Haha, ska bli skoj att se! Vi hade också en läppstifts-incident ( i mina ögon sett, Lykke tyckte knappast det var nån incident utan ett intressant och roligt experiment) häromdagen, men det förblev odokumenterat i min förtvivlan.

  • sonja skriver:

   Vad de kan de där tjejsen! Jag lovar att lägga ut bild. Så glad såhär i efterhand att T. kom på att vi måste ta bild. Det var inte vår första tanke bland vita väggar, vita tygstolar osv. Puh. Allt klarade sig i ren och skär (hi) tur tror jag.

 2. Camilla skriver:

  Väntar så på att få se bilden ; ))

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *