Vad är det som händer?

Nu är alla sjuka igen. Tror att barnen sedan jullovet har varit en hel vecka i skolan. Sjukt, minsann. I morgon blir det nog läkarbesök. Stackars Art har drabbats värst nu vid varje sjuka. Han är så svag, över 39 grader feber igen och vill inte äta något alls. Bara sova.

Som tur fick han idag sin Säg hej och le-nyckelring. Han har väntat på den i en vecka, den kunde inte ha kommit mer lägligt.

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Vad är det som händer?

 1. Linda / Snigeln skriver:

  Alltså dehär sjukorna blir man nog galen på, vi har också varit konstant sjuka sen före julen – alltid nån av oss! Och våra ”Säg hej o le” -grejer kom också idag, vi var alla ganska uppspelta. 🙂

  • sonja skriver:

   Det är en härlig kampanj, mycket lyckad tycker jag. Tillräckligt enkel och samtidigt finurligt rolig.

   Hoppas alla barn blir friska till och under sportlovet och sedan kan vi börja vänta på våren och värme.

   Kram.

 2. Anna La skriver:

  Tråkigt att vara sjuk. Hoppas det snabbt går över den här gången!
  Jag fäste pojkarnas nyckelringar i dragkeden på deras ryggsäckar och båda har brustit efter bara 2 dagar. Tråkigt. Så vill bara säga att kedjan i nyckelringen inte är särskilt hållbar (för de har nog inte dragit och slitit i dem).

 3. Jessica skriver:

  På mitt jobb hade vi förra fredagen 4 av 12 barn på plats. Det är mycket sjukor på gång nu. Mykoplasma och lunginflammation har min grupp drabbats av. Stackars små barn 🙁 Mina egna är tillsviadre friska, men nu då jag skriver så här kroknar de väl turvis till sportlovet.

  • sonja skriver:

   Hoppas verkligen inte dina flickor blir sjuka till sportlovet. Kanske sportlovet (det att de flesta blir hemma) gör att bobborna slutar härja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *