Det var det lovet det

Det var det lovet. Vi städade huset fint, tände ljus och njöt av vårblomman på matbordet. Allt för att fira att vardagen börjar. Också det kan vara bra ibland. Vi åt ett gott kvällsmål och förhörde Harald allt om Norge. Han har prov (!) i morgon. Så vardagen kommer obönhörligt.

Idag kom vi hem efter vår lilla tur österut. Vi njöt av det fantastiska vädret genom att först åka pulka i långbacken och sedan skida längdskidning. När jag susar fram, svettig och andfådd, tänker jag att det är därför jag älskar vintern. Att kunna utnyttja snön till att skida på, att få motion och samtidigt kunna njuta av att det är så vackert. Det är bäst.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *