Mammans memoarer

Igår var jag lite ironisk då jag berättade hur effektiv jag var och hur trött jag blev. Idag fick jag äta upp det. Klädde på och av Sagas overall sex gånger innan klockan ens var tolv. Det är inte helt lätt då hon ju som bekant kan klä på sig själv. Hmmm, tror hon alltså.

En förmiddag som hemmamamma kan alltså se ut såhär:

8.10 för pojkarna till skolan

8.45 rådgivning

9.15 åk till Teboil och fixa luft i det där vagndäcket (äntligen), lyckades inte få luft i det med cykelpumpen.

9.30 hem för att svepa en liten latte

10.15 åk till skolan igen för att plocka upp ett stycke barn

11.00 tandregleringskoll för barnet (i Brunakärr)

11.30 för barnet tillbaka till skolan

11.40 åk till butiken och köp mjölk (plökk)

12.00 hemma igen; mat och vila för liten. Studiejobb för mig.

14.oo borde jag igen gå till skolan för att hämta hem pojkarna.

Jag var glad över att vi nuförtiden har bil även om jag fick skotta fram den och ytterligare stanna för att peta bort fastisad snö från vindrutetorkarna. Efter den här förmiddagen ringde jag ändå grannen Mats och frågade om han möjligtvis vill plocka hem en Artur samtidigt som han plockar upp lilla O. Det kunde han. Puh!

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *