Inbjudan

Hej du sportintresserade bloggläsare, varm välkommen att hålla soccermom sällskap i morgon vid fotbollsplanen. Vi träffas 7.30 i den där uppblåsbara forbollshallen i Kottby. Ni vet, den där med snötunga drivor på taket. Det utlovas härlig match i äkta fiskstimsstil.

Alltså 7.30 på lördagsmorgonen. Det är svinkallt i hallen så en termos med hett vatten kunde vara uppiggande.

Ses?

H. Soccermom

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

7 svar på Inbjudan

 1. PLE skriver:

  Skulle mer än gärna hålla dig sällskap, men tyvärr måste jag imorgon på morgonen föra ett stycke dotter till Karis för en FM-match i handboll och när den matchen är slut igen tillbaka till Brunakärr för nästa FM-match i handboll. När jag väl fått dottern till Brunakärr ska jag hämta dotterns tvillingbror och köra honom till Söderkulla (ligger visst i Sibbo?) och ställa mig och titta på hans fotbollsmatch. Därefter får jag faktiskt fara hem och äta middag och hoppeligen se på Mello-finalen. På söndag morgon tänkte jag återigen vakna tidigt och föra samma son till en futsal-match i Esbo. Och sen på eftermiddagen på söndagen har jag den fina turen att ta det yngsta lilla livet till Sahara för en fotbollsmatch. Och min tanke är att vi kanske kunde ses där då ?

  • sonja skriver:

   Oj Pelle, du tar priset! Söndagsträff på Sahara är alls ingen omöjlig tanke.

   Sköt om dig!

   • PLE skriver:

    jepp jepp, ses där (om jag inte måste åka till Solvalla och hämta hem den där handbollsflickan som efter sina matcher ännu ska på handbollsläger:-))
    ha det . puss

 2. satu skriver:

  Och jag tänkte att vi firar sonens lyckade period alltså all wc-ärenden i wc o int i byxorna och tar familjen till sea life imorgon. Alltså inomhus. Dit var d e varmt. Sorry.

 3. Camilla skriver:

  Tyvärr jag har sovmorgon då…Den tänker jag inte missa för allt smör i Småland ; ))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *