En ny vacker dag

Det är det. En ny vacker dag, ändå är det något som lägger lite sordin på känslan. Saga är inte sig själv, hon är lite vemodig. Jag vet inte om det enbart är min Vasavistelse som gör henne såhär eller om det är något annat. En ny tand dök upp och i natt sa hon att den gör ont, det kan ju vara därför? Hon är lite hes och hostig så det kan ju vara det? Svårt att veta, men riktigt sig själv är hon inte.

Jag byggde ett slott till henne och hennes alla petshops. Utan att säga något puttade hon med tån ner hela slottet runt sig och så satt hon där bland förödelsen. Jag ser att hon är lite vemodig. Sådant gör ont i hjärtat.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på En ny vacker dag

  1. Tina skriver:

    Vad ledsamt att höra. Tror på att det är att hon är litet krasslig. Hoppas! Vad fin hon är i håret.

    • sonja skriver:

      Tack för hårkomplimangen, försöker pyssla om henne så mycket som möjligt. Ja vi hoppas på att det är krassligheten som gör henne så här. Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *