Nostalgi

Började dagen med en promenad och avslutade dagen med en promenad. Har gått 15 km. Har skavsår på hälarna och det är ödsligt här på EFÖ, jag har inte sett en människa. När jag promenerar märker jag att Vasa för mig är fullt av minnen och ändå tycker jag att jag knappt har någon koppling till Vasa.

Jag studerade här år 2007-2009, vi var runt 20 st ämneslärare som åkte hit en gång i månaden. Vi hade föreläsningar från 8-20, intensivt och tungt men roligt hade vi. Det är från den tiden som många minnen finns kvar: här i skogen berättade Jannika att hon väntar baby, här i parken lekte vi blindbock, där är kyrkan som Johans telefon med Tarzan-signal började ringa och där lärde vi oss alla möjliga trädslag med en rolig lek.

Vasa fotbollscupen har också lämnat sina spår, även om planen nu ligger öde och under drivor med snö. Och sandstranden där Saga tultade…

Jag blir lite nostalgisk. Och saknaden kommer smygande.

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Nostalgi

  1. Jannika skriver:

    🙂 Fina minnen!

    • sonja skriver:

      Vad roligt att du läste det här, för jag tänkte på dig. Minns du var vi var? Vi hade orientering och vi var par. Ja, det är många fina minnen vi allesammans fått.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *