Min mamma

Min mamma tog ledigt tre veckor från sitt jobb för att sköta om Saga då jag är i Vasa. Min mamma ringer och berättar skrattande hur bra de har det, hur rolig Saga är, hur pratsam och hur glad. Skrattande berättar hon hur Saga tvinnar hennes hår på natten. Till och med det. För min mamma är allt som har med barnbarnen att göra guld. Hon älskar dem alla och visar det så stort. Min mamma säger sig se mig i Sagas gester och i hela Saga. Min mamma får tillbaka en tid som var. Och hon är lycklig. Och Saga är lycklig. Och jag är lycklig.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

12 svar på Min mamma

 1. Carina skriver:

  Härlig text om vår härliga mamma! Så sant!

 2. Linda / Snigeln skriver:

  Alldeles underbart med en sån mormor! Min mamma är ganska gammal och bor hemskt långt bort, så hon kan inte ställa upp på samma sätt. Och farmor, som bor betydligt närmare, har inte visat så hemskt stort intresse, tyvärr.

  • sonja skriver:

   Jag vet att jag är privilegierad. Alla våra mor och farföräldrar är relativt unga och jobbar ännu ( pappa blev nyligen pensionär), vilket gör att de är rätt upptagna, men mamma valde att ta ledigt från sitt jobb för att vara med Saga. Det var toppen. Viktigt och fint för dem båda.

 3. Maria skriver:

  Så fint! <3

 4. Jessica skriver:

  <3 Härligt!

 5. A-L skriver:

  Kärlek <3 Vi har också tur med en mumi som med jämna mellanrum tycker det skulle vara dags för oss föräldrar att ha ngt sånt program för oss att hon "måste" hoppa in som barnvakt, eller så bara komma och hälsa på oss alla förstås!

 6. Jannika skriver:

  Härligt!
  Vilken fin relation Saga får till sin mormor. Det är mer värt än guld.

 7. Tina skriver:

  Ja det är sant precis allting. Vår mamma är så härlig och kärleksfull.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *