Paket på posten

Inte mindre än två paket fick Saga och jag plocka hem idag från posten. Saga älskar det, att få sitta med paketen i famnen hela vägen och sedan hjälpa mamma att öppna dem här hemma.

Så vad var det i paketen? undrar ni alla.

Det ena var ett smalt men spännande paket från bokförlaget Schildts & Söderströms. Även om paketet var litet och smalt var innehållet stort, stort, stort! Så stort att det måste få ett eget inlägg! Snart.

Det andra var från Buzzador. Jo, jag är med i det och får nu och då pröva på produkter och låta mina vänner pröva på. Den här gången ska vi ha te-rep (i stället för kaffe-rep, varifrån kommer det ordet egentligen) och smaka på Liptons pyramidteer.

Smuttelismutt:

På tal om Buzzador hade man en möjlighet att få ”buzza” om Lego Friends. Jag kom inte med för jag fyllde inte kriterierna eftersom jag har barn av ”fel” kön i den ”rätta” åldern. Okej, de sa inte det där sista, det har jag listat ut helt själv. Te däremot, det blir man snäll av, det passar mig. För jag är en riktig ”te-människa”.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Paket på posten

 1. Ansku skriver:

  Roligt att du också kom med i te-kampanjen! Jag fick mitt paket i morse, och passligt nog så hade vi bjudit in gäster på förmiddagste just idag, så vi har ren provsmakat =) Forest fruit var en positiv överraskning för mig, brukar annars inte tycka om bär-teer.

  Vi fick också ett paket från Schildts&Söderströms för typ två veckor sen, och oj vad det innehållet har lästs! Härliga 80-tals nostalgiböcker, både barnen och mamma är nöjda med dem. Är det månne samma böcker vi beställt?

 2. Camilla skriver:

  Jag bjuder in mig och ”Nicki” på förmiddagste någon dag ; ))
  Det fanns säkert någon te-sort som jag inte prövat på!

 3. Anna La skriver:

  Jag anmälde mig till Lego Friends-kampanjen, men var ju tvungen att svara nej på frågan ifall jag har en flicka i åldern 5-9 år. Jag kom inte heller med, fastän jag nog tror pojkarna skulle ha gillat legot.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *