Testbloggen

Min mamma och min syster har lyckats övertyga mig; ska man ha strumpbyxor ska man ha Wolfords. Så nu ska vi se vad de går för. Visst är de dyra i inköpspris, men håller de mer än en gång är det ju värt det. Min syster skrapade sig på en vass kant och tänkte att det var de strumpisarna det, men! huden hade ett långt skrapsår medan strumbyxan var hel. Jag som går med klänning eller kjol varje dag vill ha bra strumpbyxor, vill inte ha engångs sådana.

Så upp till bevis Wolford.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Testbloggen

  1. Peppe skriver:

    jag håller med din mamma och syster. Wolford levererar alltid!

  2. Charlotte skriver:

    Det här är spännande! Hur har det gått?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *