Godkänd

Fick godkänt i musiken. ”No kan du hålla musiklektioner, åtminstone för de här små” tyckte min handledare. Sedan fyllde han på med att jag byter tonart och börjar onödigt lågt, men de sånger jag kan kan jag bra, menade han. Så inget nytt under månen egentligen. Skulle gärna hålla musik men då det som kommer ut genom munnen låter  helt annorlunda än det som man hör i huvudet, så då blir det lite svårt. Men vi sjöng av hjärtats lust och ännu efter maten hörde jag eleverna sjunga SOMMARLOV, SOMMARLOOOV…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Godkänd

 1. Tina skriver:

  …tur att sommarlovet börjar idag. Vi ska simma, sola, bada, o ha de´ jätte skönt, o lata oss på stranden nu….Sommarlov, sommarlov…
  Var det den sången? Tycker så om den.

  • sonja skriver:

   Nej det är inte den sången, den här går så här. Sommarlov (klapp, klapp, klapp) sommarlov, sommarlov det vill vi ha, ha, ha… Tänk vad livet är skönt, allt är vackert och grönt, plocka blommor och bad, kanske ta ett bad… Osv. Den skulle du också gilla. Jag kan lära dig den, hehe ;).

 2. Camilla skriver:

  Huvudsaken är att man VÅGAR sjunga !! Barnen är inte så kritiska till hur det låter,de är tacksamma för att någon sjunger med dem ; )

  Jag sjunger nog hellre än bra, men sjunger glatt ialla fall ; ))

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *