Vägs ände

Cyklade till Brunnsparken och tillbaka igen. Det var varmt och härligt. Det mildrade lite ångesten över att åka till ni-vet-vart. Det är sista gången. På tisdagen är jag klar, måste ju bli godkänd först förstås. Sedan får jag det efterlängtade betyget och en ansenligt högre lön då hösten kommer. Vem skulle ha trott det? Jag har nog tvivlat. Men nu är det slut. Kommer inte att sakna pendlandet till Vasa som jag pysslat med i tre år.

20120520-170244.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Vägs ände

  1. Jessica skriver:

    Härligt Sonja! På tisdag hörs säkert ett härligt nu-är-det-slut-rop!

  2. Tina skriver:

    Kan föreställa mig att det känns superbra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *