Dagens

Får jag fråga vem som är din hovleverantör? frågade handledaren i morse. Sedan sa hon att varje klänning är så utstuderat jag. Jag gillar det uttrycket ”den där klänningen är så du”. Jag vet att man kan tycka olika men för mig är det en sorts bekräftelse.

Dagens leverantör är alltså Odd Molly. Skulle jag måste välja en klänning som är ”så jag” skulle det kanske bli just den här.

20120521-144304.jpg

Gillar skärningen och vidden i fållen.

20120521-144454.jpg

Vad tänker du om uttrycket ”det där plagget är så du!”? Och vilket plagg är/ vill du då vara?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

11 svar på Dagens

 1. Camilla skriver:

  Jag önskar att Odd Molly eller Cream skulle vara ”så jag” men icke sa Nicke…
  Men det märket som är ”så jag” är nog Esprit och Philosophy Blues Original !! I de klänningarna och blusarna trivs jag verkligen och känner mig fin i dem ; ))

  • sonja skriver:

   Jag tycker det är huvudsaken att man känner sig du med klädesplaggen, då blir det rätt, tror jag. Jag älskar Philosphy, på dig ;).

 2. Pyret skriver:

  Jag storgillar uttrycket, speciellt som jag känner att jag oftast får höra det då jag går klädd som jag vill gå klädd, vilket jag inte alls alltid gör. Däremot kan jag inte säga att jag ”är” något speciellt plagg eller märke. Mer en stil (som jag själv inte kan sätta fingret på, men nog känner igen..)

 3. Housewife skriver:

  Skulle önska att det skulle vara Odd Molly eller dylikt, men jag skulle nog vara Zara eller H&M 🙂 Tyvärr.

 4. Mikaela skriver:

  Uttrycket och känslan är bäst.

  Kanske är det så att jag inte har något speciellt plagg eller speciell stil, det blir liksom mest jeans, och då känns det bra (det är JAG). För mig är det nog håret som gör att jag känner mig rätt.

  Dina klänningar är så fina på dig, det är bara så.

  • sonja skriver:

   Tack. Jag gillar din stil, det är så du! Du har rätt att också håret ofta är en imagefråga. Säger jag som fick frågan om jag bär peruk (en elev här om dagen).

 5. Anna skriver:

  Hmmm, helt sant att du passar så jättefint i dina klänningar, jag har nog svårare hitta det där egna. Jeans eller joggingbyxor hemma blir det ju med nån randig top till. Enkelt. Men sedan är det ju nog mina Marimekko-klänningar jag känner mig fin i. Problemet är ju att de är sååå dyra. Har nu 5-6 fester framför oss, och vill så köpa en ny Marimekko…men över 200 euro känns som så enorm summa så får se hur det blir…

  • sonja skriver:

   Tänk PPA, pris per användning! Köper jag en klänning vet att jag kommer att använda den massor och varje gång är jag lika glad i den. Då kan den få ett bättre pris än en blus jag sällan använder, visst?

   • Anna skriver:

    jo, du har så rätt så, försöker tänka så och mannen hejar på mig, vet int varför så svårt unna sig själv nåt fint…tror jag ska surfa lite runt på deras sida….:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *