Maskroshav

Maskrosor är vackra. På håll. De lämnar fula fläckar på kläderna. Jag anstränger mig till det yttersta att låta henne plocka. Stor skillnad om man har fläckiga kläder. Bara man är lycklig över blommor.

20120523-092527.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

13 svar på Maskroshav

 1. Tina skriver:

  Tänkte precis samma idag då jag tittar på en stor äng här i närheten. Ett stort gult vackert hav.

 2. Tina skriver:

  Läste förresten först makro-shav och undrade vad det är för något. ;D

 3. Åsa skriver:

  Rullade runt i ett maskroshav idag på jobbet. Blusen full med gula fläckar, som jag hoppas går bort i tvätten. Men går de inte, var det värt det i alla fall. Såå härligt att höra alla barnens tjut och skratt då vi rullade nerför en backe full med maskrosor.

 4. Jessica skriver:

  Vi har också en äng full med maskrosor här nära oss. Jag jar tagit en bild på det. När vi gick där förbi sade jag något om ”På en väg vid en äng” och så fyllde lillasyster i: bor fåret Bärtil. Så nu kallar vi ängen för Bärtils äng. Han älskar säkert maskrosor tyckte samma tös. Det är ju rosor och rosor är fina! Man borde ha hennes syn på den saken.

 5. Lina skriver:

  Skönt att höra att någon måste anstränga sig. Tycker fläckarna är så fula, men såklart vinner barnens glädje då de plockar dom.

  Och visst är dom fina också 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *