Enformigt värre

Har förträngt det här stadiet. Det här stadiet som följer efter det att man får ert blöjfritt barn. Jag frågar 250 gånger i dygnet: behöver du gå och kissa nu? Behöver DU gå och kissa nu? Behöver du KISSA nu? Behöver du kissa NU???

Blir trött på mig själv.

Sist en bild på själva barnet som måste stå ut med mig.

20120529-135432.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

9 svar på Enformigt värre

 1. Simon skriver:

  Jag visste inte att hon var blöjfri så jag körde med normala byten några gånger per dag…

  • sonja skriver:

   Nå vi ides inte utsätta dig för detta. Dessutom har detta eskalerat från lite försök nu och då till fullkomligt blöjfri på bara en vecka. Hon är jätteduktig och bara ett par tre gånger har det skett ”misstag”.

 2. Mikaela skriver:

  Ja det där är ett tjatigt skede i livet. När man bara hör sig själv säga samma sak heeeela tiden. Alla barn måste utstå det.

  • sonja skriver:

   Stackars barn. Idag stod hon och spände hela kroppen i butiken, varpå jag nästan ropar ”måste du kissa???”. Nä jag fryser! kommer det lugnt till svar.

 3. Jessica skriver:

  He,he… det där håller jag på med dagligen. Stressa inte upp henne bara med ditt frågande. 😉

 4. Patricia skriver:

  Vilken fin skjorta!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *