Tacksamt tema

Tacka vet jag Rovio som med sina Angry Birds gett oss föräldrar ett så tacksamt tema att bygga upp ett födiskalas på.

20120530-162646.jpg

20120530-162702.jpg

20120530-162710.jpg

20120530-162719.jpg

Det var ett lyckat kalas, gillar verkligen att hålla barnkalas. H:s klasskamrater är så ljuvligt artiga och söta. De ber vackert efter mer och säger att det är gott osv, precis så som jag hoppas att mina barn beter sig på fest.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Tacksamt tema

 1. Lina skriver:

  Bra tips! Kanske ska vi ha något liknande på Matildas kalas. Fin kaka också, har du gjort den själv?

 2. Patricia skriver:

  Bekant tårtdesign! 🙂

 3. Mikaela skriver:

  Suck Sonja! Jag anställer dig när Noa nästa gång har barnkalas. Jag avskyr det. Måste vara nåt fel på mig.

  • sonja skriver:

   Det är inget fel på dig!

   Vi kör ett enkelt koncept: kalas hemma, en handfull vänner, först paketöppning, sedan mat i mängder, sedan program av nåt slag (lekar eller pyssel och fri lek) sedan tårta (vanlig glass med allehanda strössel för yngre). Idag höll tre timmar på att inte räcka.

  • patricia skriver:

   Jag är så inne på samma linje! Är beredd att betala bra för kalasfixeri. Har försökt säga att det hör till faddrarna, men det kan jag inte skriva här.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *