Det dyrbara pappret

Idag kom det, pappret, betyget, beviset, intyget som visar att jag nu är behörig lärare. Det är ett dyrbart papper, i reda pengar har det kostat mig många, många tusenlappar, i känslor många, många tårar och bittra tankar.

Men längs den slingriga vägen har jag också fått nya vänner, erfarenheter och nya insikter på hur jag kan bli en bättre lärare. Jag är glad att jag klarat det, jag växte som människa och fick en stolthet över yrket jag idag kan kalla mitt. Behöver jag säga mer? Jag är lycklig och det var värt allt detta.

Jag är lärare (min telefon föreslog ”kärare”, kanske lite det också.)

20120601-130748.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

10 svar på Det dyrbara pappret

 1. A-L skriver:

  Jei! 🙂

 2. Micaela skriver:

  Än en gång; gratulerar! Jag hoppas att den lille, barnet som bor hos oss, någon gång skall få en lärare som du. Kärare!

  • sonja skriver:

   Tack, det är säkert den finaste komplimang man kan få; föräldrar som önskar en som lärare till sina juveler. Kram du fina.

 3. Grattis Sonja, det måste kännas jätteskönt!

 4. Mippe skriver:

  Hurraaa! 🙂

 5. Jessica skriver:

  Grattis än en gång!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *