Om Gotlandvandringen

I brist på sysselsättning satt vi oss vid datorn för att googla ”vandra på Gotland”. Vi har bekantat oss med rutten, lite sevärdheter och sett bilder. Vi kommer att gå från ena kusten till den andra, vandringen slutar i Visby. Dessutom kommer vi att vandra lite uppe i norra Gotland på Fårö, uppleva raukar och besöka Ingmar Bergmans grav. Jag blir bara ivrigare ju mer jag läser om ön. Samtidigt är jag lite spänd på hur barnen ska orka. Hur ska jag motivera Saga att sitta i vagnen hela dagen? Hon som är så full i spring. Eller tänk om det ösregnar i dagarna fem?

Jag såg också att det finns welan på stället vi bor på, jag kan med andra ord reseblogga.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *