Just nu

Just nu i en buss nära dig.

20120707-105600.jpg

Vi är på väg till Sveaborg. Sagolandet tar ingen paus över sommaren som du märker. Jag lägger upp inläggen från min telefon när andan faller på. Det är lite som en dagbok, ett fotoalbum eller en gästbok. En plats för våra upplevelser och lite hjälp för vårt minne.

Roligt att du kikar in!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Just nu

 1. Jannika skriver:

  Härligt att du bloggar vidare! Läser din blogg varje dag då jag lägger barnen. I nörkre kan man ju inte göra annat än att surfa ( eller somna själv, det händer tabska ofta också). Ni verkar ha hart en härlig resa till Gotland. Blev inspirerad och jooppas at vi kan åka dit nästa sommar. Ha det bra!

  • Jannika skriver:

   oj, jag märker att fingrarna slant en hel del då jag skrev mitt inlägg. Det gäller att ha ordfantasi då man läser 🙂

   • sonja skriver:

    Det finns ju olika test som visar att hjärnan kan tolka nonsensord korrekt bara begynnelse- och slutbokstaven är rätt :).

    Ha det fint.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *