Lika löser lika

Vi hade bilen parkerad under en tall. Tallen droppade mängder med koda på både plåten och vindrutan. Försökte med såväl fairy som naglar, men kodan satt som gjuten. Då kom jag på kemilektionens lärobok; lika löser lika. Koda är fett så jag smetade smör på kodaklimparna och skrapade.

Det lyckades!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Lika löser lika

 1. Camilla skriver:

  Tack för tipset….
  Det hade jag glömt…..eller så har jag sovit på kemilektionerna ; ))

 2. A-L skriver:

  Kemisten Sonja 🙂

 3. Tina skriver:

  vad bra. Kom jag inte heller ihåg. Vi hade problem med klistermärke på kylskåpet senaste vecka, men tur finns google och vi fick också då tipset om smör eller suddgummi. Vi prövade först suddgummit och fick bort klistret.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *