Same same but diffrent

Jag och Basse ser på Game of Thrones. Vi ser på samma avsnitt och samtidigt. Så där som man ser på film alltså. Skillnaden är bara att man kunde tro att vi ser helt olika program. När det kommer stridsscener och diverse krig lackar jag t.ex. tånaglarna. Basse talar om politik och strategier. Jag talar om kärlek mellan den och den. Jag kan måla upp en hel karta om vem som kommer att bli kär i vem. Basse menar att vissa relationer är omöjliga, men jag tror att kärleken övervinner allt…

En annan rolig sak är att vi nu sitter i stugan bredvid varann. Basse blir biten av myggor hela tiden. Jag har noll (0) myggbett. De gillar verkligen inte mig, myggorna.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *