Trots

Efter att ha spelat både brädspel och iPadspel trotsade vi regnet och tog en promenad. Barnen ville ha glass! Helt uppfriskande att komma ut, men oj vad det orkar regna.

20120716-185610.jpg

20120716-185651.jpg

20120716-185702.jpg

Pojkarna försöker lära Saga att sniglar inte är farliga.

20120716-185744.jpg

Vi hittade några skojiga och för oss nya böcker i Munksnäs lilla bibba.

20120716-185824.jpg

Nu är vi våta och kalla och kantarell- och räksmörgåsar kommer att smaka mums.

Vad har du gjort denna regniga måndag då?

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

5 svar på Trots

 1. Satu skriver:

  Jag färgade pukluharson till granngranngrann orange! Och under tiden… städa, leka, läsa böcker, titta film, ringa till alla kompisar – ingen hemma…. baka sämlor. Äta picknick på vardagsrumsgolvet. Jag tror vi gjort mera idag än på en solig dag, för då ”är” man bara ute 🙂

 2. Jessica skriver:

  Jag var med bilen och ville ha lampor utbytta på den, men deras snabbservice var inte så snabb, det blev inget av det. Sedan åkte vi till Hemtex alldeles brevid. J behövde ett nytt sängöverkast nu då hon fått en ny stor säng. Det var ju rea där i Hemtex, utan att jag visste om det. Fyndade en massa som hade 70%rabatt. De har renoverings tömning där. Sedan kom vi hem och jag dammsög, barnen lekte. Sedan blev det lunch. Mera lek. De äldre flickorna åkte till famo och fafa. Jag och den yngsta hämtade en lekkompis från sommaröppna dagiset. Flickorna lekte och jag satt och gjorde en fotobok. Fick hela boken klar just och gjorde beställningen. Det blev en bok med foton från vår släktträff förra veckan. Efter att lekkompisen åkt hem gjorde jag och lillfröken middag. Stora flickorna och pappa i huset kom hem. Vi åt. Barnen lekte mera och vi grundade en Lilla My-klubb. Alla som är med i den klubben fick en Lilla My glansbild. Imorgon ska klubben hitta på något bus sades det. Nu äter barnen kvällsmål och det blir läggdags för dem. Jag tänker slänga mej i soffan och läsa en tidning och mumsa jordgubbar!
  Det var min regniga måndag!

 3. Tina skriver:

  Morgonen började utan regn, så vi hann med två timmars utearbete. Under förmiddagen då det regnade tittade barnen på film och vi andra plockade undan o slöade. Eftermiddagen mest uppehåll, t.o.m. sol. Utevistelse, blåbärspajbakning och bastueldande.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *