Apan Anders

Är ni bekanta med Apan Anders? Han var pop då Harald och Artur var yttepytte små. Anders Grönroos själv bodde i Åbo precis som vi. Vi besökte regelbundet hans konserter och hade vi tur kunde vi stöta på honom då vi joggade längs med ån.

Nu spelar vi hans låtar upp och ner igen för Saga. Alla suckar och sjunger med, hög nostalgifaktor.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Apan Anders

  1. Anna skriver:

    Ni ska absolut gå på konsert igen! Vi var på Mamma Mu-teater i Monå, med apan Anders som stod för musiken. Högklassigt som bara den, jag som vanligtvis har grymma krav på kultur kan enkelt påstå att det är den bästa teaterföreställning jag sett. Apan dock verkade ta det hela lite väl på rutin, men proffsig e han ju. Tre-åringen söög i sig föreställningen och vill absolut mera teater Nu 🙂
    skön fortsättning på sommaren!
    Anna

  2. anna skriver:

    ….alltså det skulle stå en av de bästa teaterföreställningarna jag sett, inklusive vuxenteater alltså, inte den bästa……alltså alltså….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *