Dagens saga

Sträckläste Lars Keplers Paganinikontraktet och började genast läsa den tredje boken Eldvittnet. De är så fängslande. Läser såväl när jag plockar smultron med Saga som när jag spelar fotboll med pojkarna… Typ.

20120726-224114.jpg

Sommarlov är ett ljuvt ord. Borde nu snabbt kika in på bibbans hemsida och beställa den fjärde boken, så kan jag ta tag i annat sedan.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

3 svar på Dagens saga

  1. Satu skriver:

    VAD? Det finns tredje och fjärde? Oh my oh my…. jag hade Paganinikontraktet såå länge i hyllan o vänta på sin tur att jag har helt glömt att följa med. Tack!!! And off I go to bibbans sida..

    • Satu skriver:

      eldvittnet är mitt, det är bara det att jag var sen i tankarna, for inte till bibban genast bisin kom hem o nu e klockan redan över 4 – jag måste bänta tills måndagmorgonen innan jag får den. Oj nej.. Men någonting om ettt fjärde hittade jag inte?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *