Sömntutan

Saga är lite ur fas för tillfället. Vaknar man kl nio är det svårt att vila kl tolv och då somnar man lätt kl fem i stället. För att liksom ta dagsvilan då. Det igen betyder att man inte somnar för kvällen före i värsta fall tio- elva tiden. Vilket inte ger föräldrarna någon egen tid alls.

20120730-172840.jpg

Jag litar nu i alla fall på att detta kommer att ordna sig mer eller mindre av sig själv då skolan och jobben och senare även dagis kör igång.

Så här såg det ut en kväll då jag kom ner till biblioteket där vi sover då vi är hos svärföräldrarna.

20120730-212236.jpg

Gullgull.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sömntutan

  1. Micaela skriver:

    Åh, vi har använt precis samma klocka som Saga under sommarlovet! Den lille började på dagis igår, så nu lär det väl svänga. Han gick i säng redan vid halv tio igår och somnade innan vi hann läsa godnattsaga.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *