Skatterna

Oj vad jag älskar att få vara med dem alla tre varje dag. Ännu en vecka till får vi njuta.

20120803-130746.jpg

Basse har i år haft en väldigt stympad semester. En vecka ledig, en vecka jobb. Några veckor ledigt, några jobb. Och från och med idag igen en vecka semester. Samtidigt känns den här veckan som en bonusvecka. Nu ska vi tanka familjetid, njuta av varandra och göra skojiga saker tillsammans.

För när skolan kör igång börjar också pojkarnas hobbies; fotboll, trumpet, orkester och körer. Då är det ofta vi bara träffas i tamburen för vaktombyte. Då samtalar man med barnen om dagens händelser i bussen eller bilen och inte sällan i samband med godnattkramen, som har en tendens att bli lång. Man värdesätter kvällsteet, dagens heliga, gemensamma stund.

Men som sagt, ännu en vecka till.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *