Momi-dagis

Idag var jag på jobbet lite grann. Tog det här med mjukstart, som det stod om i Hbl för en tid sedan, på allvar och kör med inför nya jobbet. Jag menar, har man varit hemma nästan tre år kan man inte bara sådär börja igen. Så ett par dagar per månad siktar jag på så här i början. Nä, skämt å sido, mitt jobb börjar först i oktober så vi hinner med verklig dagismjuklandning, fast en månad.

Hur härligt vore det inte med momi-dagis?

20120813-154745.jpg

Fast jag litar nog på att de kommer att ta väl hand om henne på Elka-dagiset också. För att återknyta till Hbl-artikeln är det A och O att föräldrarna visar att de har förtroende för dagispersonalen. Det har vi, för samma dagismamma (Sagas påhitt) som Saga får hade Artur i tiderna.

Det blir nog bra!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Momi-dagis

 1. Jessica skriver:

  Momi-dagis och Famo-dagis har vi också åt vår yngsta. Hon går bara 15dagar/månad i dagis. Sedan får hon vara med momi eller famo. Tycker det är så orättvist då hon måste ha så långa dagar på dagis. Hon hinner gå där till lust och leda. Kanske hon inte tröttnar då hon får vara ledig lite i mellan.

  • sonja skriver:

   Tur för lilla M att hon får vara mycket med sin mormor/farmor! Bäst!

   Det skulle nog vara det bästa för alla barn. Tyvärr har våra barn inte den möjligheten då mormor och farmor och farfar ännu är i arbetslivet. Men de är unga och pigga och orkar vara med dem alltid annars, så vi är tacksamma. Dessutom bodde vi ju tvåhundra km från dem då pojkarna var små så spontanträffar var det aldrig fråga om, det gillar vi nu.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *