Beslutsångest

Jag vill köpa ett par snygga och bra innetossor till Saga att ha på dagis. Träffade Mikaela på skolgården som tipsade mig om Tohvelisankari. Nu sitter jag och beundrar dem och kan inte bestämma mig för vilka som ska bli Sagas. De är så underbara allihop. Tror det får bli nåt i brunt, surprice, surprice! Eller så vita?

Okej, Basse får välja.

Kanske.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Beslutsångest

 1. A-L skriver:

  Jag tog till slut de bruna med prickar! Tidigare har vi också haft kanin och morot -varianten 🙂

  • sonja skriver:

   Det var just polka dot mot de bruna med ugglan som till sist fanns som två alternativ, då lät jag Saga välja och hon valde ugglan. Alla är så jättefina, så man kan väl inte välja fel.

 2. Maria skriver:

  Jag har köpt tohvelisankaris tossor åt Ellen sen hon var 6 månader gammal. Dom är så bra och fina!

 3. Ansku skriver:

  Det är svårt, våra barn ville välja själva. Vi har inte haft just tohvelisankari, men väldigt liknande av både märket Robeez och Carozoo.

  Om du inte ännu beställt, så kolla in höstens nya färger på Tinttu-tossorna också, dom är helt ljuvliga!!! Finskt handarbete och jätte snygga, men de dög inte för våra barn, som tidigare fått tossor med bild på…

 4. Camilla Meinander skriver:

  Det blev ett lyckat val. de är alla så jättegulliga, så jag förstår att det är svårt att välja. Bra att Saga har egen smak :)! puss

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *