Roliga regn

Om jag bara viskar det här, så kan du låtsas att du inte hör om du är lagd åt det hållet:

jag älskar regnväder.

20120823-095518.jpg

20120823-095527.jpg

Med Nokias gummistövlar, Rukkas sydväst och en regnkappa från Nanso kommer man långt. Jag har ärvt stövlarna av Harald, 38:or är för små för min lilla kille. Egentligen skulle jag vilja ha röda som Saga…

Nåja, ha en härlig regndag (iPhonen envisas med ”regnfattig”)!

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Roliga regn

  1. Tina skriver:

    Så käckt!

  2. johanna lindholm skriver:

    Jag gillar också regn (om man inte måste vara ute). Alina klädde sig idag först i simdräkt, men ganska snabbt var hon in tillbaka och hämtade galonkläder och stövlar…och så var hon ute två minuter 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *