Det fina samhället

Tänk så fint vi har det ordnat i vårt land. Idag kommer Sagas egenvårdare från dagis hem till oss för att på det sättet bekanta sig med Saga. Så fint och så viktigt. I lugn och ro får de bekanta sig med varandra.

Lyx!

20120829-111513.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

6 svar på Det fina samhället

  1. A-L skriver:

    Ja visst är det ett ganska fint system! Vi hade förutom egenvårdaren, också föreståndaren hos oss.

  2. Satu skriver:

    Oj, det att föreståndaren också kommer, det var nytt! Här hos oss är det ett par dagisar som skickar egenvårdare på hembesök, Storebrors första språkbadsdagis var en sån, och det var nog härligt! Men vi var nog tvungna att diskutera medan leken och ”titta hurdana leksaker jag har” var på gång samtidigt.

  3. Simon skriver:

    Saga ser ut att ha blivit större igen. Och nu är det då Dagis som gäller. Hälsa! Ja hälsningar från Los Arcos i Navarra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *