Myselimys

Hösten är så min årstid. Kommer inte ifrån det, visst älskar jag vårens skira grönska och ljuset, sommarens värme och blommor, vinterns snö och knastrande kyla. Men hösten! Att dra på sig en klänning av ylle, tända ljus runtom i huset, filten och teet. Allt medan regnet får fortsätta smattra mot rutan.

Hej september!

20120901-175013.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

8 svar på Myselimys

  1. Tina skriver:

    Allt det där är mysigt ja. Skönt att du bara kan njuta. Vi skulle helst ha velat måla idag, för dagarna minskar hela tiden och vinterna närmar sig. Jag skulle vilja ha så mycket längre sommar. Men gjorde ju det bästa av situationen förstås; myslampor och bastu.

  2. Tina skriver:

    Ja, och de torra dagarna borde infalla på veckoslut.

  3. Jessica skriver:

    Hösten är en härlig tid! Jag hade igår en massa tända ljus och eld i brasan. Satt där framför och bara tittade in i elden.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *