Bilen

Vi har en bil! En tolv-årig Volvo V 70 som är lite elak mot naturen. Den är stor och stabil och enligt mig logisk (kan ha något att göra med att min pappa sålt Volvo-bilar hela mitt liv och vi aldrig hade andra märken?). För några år sedan var vi utan bil i några år, vi lärde oss åka buss och tar nuförtiden bilen bara i nödfall (läs: Klaukkala fotisplan kl sju på söndagsmorgonen).

Igår skulle bilen besiktas. Den fick såväl godkänt som beröm! Jag blev nästan lite stolt.

Vid det här laget vet ni vårt svar på hur man får bilen genom besiktningen och hur man kompenserar för det myckna utsläppet.

Såhär:

20120910-221125.jpg

20120910-221252.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Bilen

 1. anna skriver:

  Haha! Kunde ha varit en bild på oss, men vår vagn e gul 🙂 Vår V70 gick också igenom besiktningen utan en enda anmärkning. Känns ibland fånigt ha bil då den mer eller mindre står halva året, men vi kör massor på somrarna då släkten finns i Öbotten och på Åland. Och jag måste nog säga att det är skönt att ha stor bil då man får för sig att släpa norrut (eller söderut) alla möjliga plantor o blommor…..:)
  Njut av höstcyklandet! Vår modell släpper in lite vatten, så det går nästan snabbare med powerwalk och vagn på morgonen till dagis istället för att torka vagnen, er verkar ju super då man kan koppla lös den från cykeln o ha som vagn!
  Skön dag, ö. Anna

  • sonja skriver:

   Precis! Vår bil används också mer på sommaren.

   När vi skulle köpa bil tänkte vi på en liten bil, så kom den här! Men precis som du säger, är också vi glada över hur mycket den sväljer; vagn och tusen kassar…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *