Te-party

20120919-151156.jpg

Tillbringar dagarna ensam nu fram tills att jag börjar jobba. Fyra timmar är Saga på dagis och jag lär mig njuta av dagen. Dricker te, far ut på länk, läser eller ser en serie. Framför allt förbereder jag mig mentalt för att börja jobba igen. Jag ser verkligen fram emot det, samtidigt som förändringar också innebär en gnutta vemod. Det har varit fina år, de här med Saga. Hon är ett glatt barn. Jag blir glad varje dag med henne. Förändringar är inte bara vemodiga de är också början till något nytt. Något spännande och roligt.

So, let’s take a nice cup of tea…

20120919-152005.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

11 svar på Te-party

 1. Tina skriver:

  Tänk att det råkade sig, för just idag ställde kompisen och jag till med teparty (istället för kaffe/latte/cappuccino, som det brukar vara).

 2. Jessica skriver:

  Jag har också likadanna tepåsar på jobbet. Väljer tepåse enligt humör. Tycker de är skojiga!

 3. A-L skriver:

  Jag har också köpt ett paket Muminte! 🙂

 4. Ansku skriver:

  ååh, vilka söta tepåsar!
  Var har du köpt dem?

  • sonja skriver:

   I K-supermarket hittade jag de här. Sedan finns det också härliga påsar med lös-te, de har vi redan gett som gåva, tycker det är roligt då man hittar en text som passar till den man vill ge teet åt.

   • Ansku skriver:

    Blir att gå en sväng till Citymarket på andra sidan gatan (på jobbet) idag o kolla =)
    Har försökt hitta av Mumin lös-te också tidigare, men utan resultat…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *