Höstkoftan

20120925-132740.jpg

Halvfärdiga stickprojekt är något som jag inte gillar. Det ger mig dåligt samvete. Det samma gäller böcker, jag läser alltid bara en bok i taget och måste alltid läsa slut den. Att lämna en bok på hälft, trots att jag inte gillar den, känns svårt, nästan omöjligt.

Den här tröjan har varit mitt onda samvete, började med den för många år sedan. Åt Harald! Stickmönstret var på norska, svamparna drog i hop sig och ärmarna tycktes för långa. Jag vek ihop den, ofärdig och försökte glömma den. Men efter några stickår till på nacken behövde jag inte mönstret och tänkte att nu får det bära eller brista, men tröjan ska bli klar.

Nu är den det, bara knapparna måste inhandlas. Som du kan gissa passar den inte riktigt på Harald längre, men på Saga blir den bra.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

12 svar på Höstkoftan

 1. Carina skriver:

  WOW med font 52! Den är den finaste! Tur att du fixade den färdig!

 2. Mia skriver:

  Jättesöt!

 3. Jessica skriver:

  Härlig tröja!

 4. Mikaela skriver:

  Du är otroligt skicklig! Va fin den är!

 5. Tina skriver:

  Åh wow så fin! Ja tur att den hann bli klar förrän Saga växer ur den.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *