Sjukstuga

Saga har varit sjuk hela helgen. Hon bara sover i soffan, men när hon vaknar vill hon att jag sitter här med henne. Nå det gör jag förstås. Därför har jag hunnit sticka mycket.

Fick färdig ett par yllebyxor åt Saga. Jag minns ännu hur jag inte gillade yllebyxor som liten, men ville vi ha kjol eller klänning under halaren måste vi ha yllebyxor. Så var det på åttio-talet!

Pay it forward, liksom.

20120930-113521.jpg

Började nu också sticka en klänning åt mig.

20120930-113636.jpg

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sjukstuga

 1. Malin skriver:

  Du stickar så fina saker, verkligen! Får faktiskt inspiration av dig att själv också börja med något större projekt. Kanske jag ändå börjar med ett mindre plagg åt Freja. Tummen upp för yllebyxor! 🙂

  ps. Lycka till med jobbstarten. 🙂

  • sonja skriver:

   Tack du snälla! Vad roligt om jag kan inspirera. Du är ju himla duktig du med! Att sticka till de små är roligt för att man ser resultat snabbare. Men å andra sidan stickar jag oftast med så tunt garn att det ändå tar lika länge.

   Ha det fint! Vi ses.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *