Sluta springa, gå!

Så sa min kollega innan jag gick från skolan. Det gick rätt väl, sprang bara vid tre övergångsställen av fyra. Det tar sig. Min andra kollega sa att han, tvärtemot mig, tycker röd gubbe är skön, då får man vila. Och jag igen som ser röd gubbe som värsta fienden. Jag vet, det börjar bli sjukt och den enda jag lurar är mig själv. Jag ska försöka börja gå, sluta stressa i onödan och komma ihåg att andas mellan varven.

Betygen delades ut, eleverna var spralliga och uppspelta. Jag skrev personlig utvärdering till var och en och allt känns bra. Tack för era kommentarer.

Hej veckoslut! Jag gillar dig.

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Sluta springa, gå!

  1. Tina skriver:

    Som du vet håller jag med kollegan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *