Dagen då jag blev 35…

… blev jag väckt av Saga som kissade ner sig och mig. Man brukar ju faktiskt bli väckt av kaffe och sång! Som tur sjöng de och gav paketen en dag i förtid.

… fick jag en present av min kollega Lilla a, ett ljus som ökar mysighetsfaktorn i klassrummet ytterligare.

… läste jag högläsning för mina elever, men måste avbryta det hela för att jag fick en fnissatack. Har försökt berätta om det roliga här hemma, men de tittar på mig som om jag var Gandalf Grå och förstår inte det roliga alls. Men när Trille i boken som enda orsak till varför det är bra att ha en pappa sa ”för att han äter kål” så brast det för mig. Då gick vi igenom morgondagens läxor i stället. Det är betydligt säkrare och mindre roligt.

… hade jag mitt livs andra lektion i finska. Jag fick tyvärr aldrig möjlighet att använda frasen ”presidentti tulee vaimoineen” fast jag gärna hade.

… blev jag skrämd av min söta kollega som uppenbarade sig från ingenstans i den mörklagda korridoren i skolan. Jag skulle gå hem, vände mig i dörren och gallskrek tio cm från hennes ansikte. Stackars henne!

… knackade Camilla med barnen på hos oss och vi firade med ett glas rött vin.

… lyssnade jag 100 gånger på min sång.

… var en bra dag. Jag är är tacksam för fb- grattisar, kolleger som säger fina saker, min söta elev som gav mig en vit kanin av hama-pärlor, barnens kramar och Basse som gav mig urfina gåvor.

Jag, för inte alls så länge sedan:

 

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

2 svar på Dagen då jag blev 35…

  1. Mia skriver:

    Vilken underbar sång!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *