Jobbar hemifrån

Inte alltid helt lätt att jobba hemma. Basse tycker jag tar mig vatten över huvudet då jag planerar brodera ett personligt bokmärke till mina elever. Saga igen mörklägger hela huset med orsak att vi nu leker dagis och det är vila på g. När hon sedan märker att jag gått till sovrummet för att sy sitter hon och gråter hjärtskärande för att jag inte broderar ett hjärta till alla hennes vänner på dagis i stället.

20121128-200138.jpg

18 kvar att sy…

Det här inlägget postades i Dagbok. Bokmärk permalänken.

4 svar på Jobbar hemifrån

 1. Camilla skriver:

  Tack tack för iden ; ))
  Nu vet jag vad mina små stjärnor på dagis skall få i julgåva eller så blir det små tovade tomtar ; )

 2. Carina skriver:

  Härligt galen e vad du e!

 3. Jannika skriver:

  Tack för iden! Det här skall också mina små få. Ha en bra väntan på julen! Kram Jannika

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *